САХНОВЕЦЬКА СІЛЬСЬКА ТЕРИТОРІАЛЬНА ГРОМАДА
Хмельницька область
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Тематичний тиждень: «Осінь завітала в гості до малят» у Сахновецькому закладі дошкільної освіти «Дзвіночок»

Дата: 29.10.2021 14:24
Кількість переглядів: 552

З 18 по 22 жовтня 2021 року у Сахновецькому закладі дошкільної освіти «Дзвіночок» проходив тематичний тиждень: «Осінь завітала в гості до малят» із дотриманням усіх карантинних заходів.

Вихователі проводили тематичні заняття, присвячені осінній порі року (знайомили дітей з прикметами осені, розучувати вірші й пісні, таночок, вели спостереження за змінами у природі, майстрували вироби з природного матеріалу, складали осінні букети з листя/квітів, розглядали картини та ілюстрації, знайомилися з літературними творами, проводили тематичні ігри і конкурси).

У межах запланованих заходів успішно  пройшов сімейний проект: «Малюємо осінній натюрморт». Батьки разом із дітьми створили для виставки чудові тематичні малюнки та аплікації, а головне – батьки творчо попрацювали вдома разом зі своєю малечею!

Завершальним заходом було проведення святково-розважального концерту, на який до дітей завітала сама пані-Осінь, а ще одна героїня – Дюдюка-злюка, намагалася перешкодити цій зустрічі. Звичайно, як і у будь-якій казці, яку створили вихователі та їх помічники, фінал свята був дуже позитивним: діти розповідали вірші, відгадували загадки, грали, співали та танцювали і, врешті-решт, зла героїня перетворилася на добру і подружилася з малятами, а Осінь подарувала дітям гостинці – фруктові шашлички, якими вони смачно поласували перед прогулянкою.

Свято продовжилося на дитячому майданчику: там на вихованців чекала весела музика, конкурси та фотосесія.

Мила та усіма любима Осінь-чарівниця з щедрими дарами завітала у с. Сахнівці і подарувала її працьовитим жителям багатий, рясний урожай, теплу погоду і веселе, яскраве, гамірне дитяче свято. А до вас вона заходила? JФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь