САХНОВЕЦЬКА СІЛЬСЬКА ТЕРИТОРІАЛЬНА ГРОМАДА
Хмельницька область
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Холодов Віктор Миколайович

Дата: 02.08.2024 10:00
Кількість переглядів: 51

Фото без опису

Холодов Віктор Миколайович

(1968 року – 2022 року)

         Народився 22 березня 1968 року в с. Новому Селі. Віктор жив без батька, а мама працювала на свинофермі, ставлячи на ноги двох діток.

         В 1985 році закінчив Новосільську середню школу. Спілкуючись з однокласниками, я почула про Віктора тільки хороші спогади: дуже любив читати, був активним читачем сільської бібліотеки, любив грати комедійні ролі в драматичному гуртку при місцевому Будинку культури.

         В 1986 році призваний до лав Радянської армії, військову службу проходив на Камчатці на Курському підводному човні – моряком. Після закінчення строкової служби одружився, працював на заводі Мотор – січу Запоріжжі, де виготовляв двигуни до літаків. Пізніше працював будівельником в різних організаціях. Має троє дітей: дочку і два сини, старший син військовий.

         В 2019 році, коли вже відбувалися бої на сході країни, Віктор виявив бажання захищати свою Батьківщину і тоді підписав контракт, був прикріплений до частини А 3892. З того часу постійно перебував у зоні бойових дій, службу ніс в 10 гірничо-штурмовій бригаді. Сержант Холодов був командиром бойової машини.

          Загинув 07 березня 2022 року під час наступального бою з військовими формуваннями російської федерації поблизу с.Слобода-Кухарська Київської області. Смерть пов’язана з осколковим пораненням несумісним з життям. Йшли запеклі бої, тому довгий час не могли забрати тіло, лише 25 березня тіло нашого героя було доставлено додому. Похований Віктор в м. Шепетівка.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь