САХНОВЕЦЬКА СІЛЬСЬКА ТЕРИТОРІАЛЬНА ГРОМАДА
Хмельницька область
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Петрук Денис Дмитрович

Дата: 02.08.2024 10:00
Кількість переглядів: 44

Фото без опису

Петрук Денис Дмитрович

(04.06.2000 р – 21.03.2022 р )

    Народився Денис 4 червня 2000 року в селі Ріпки Ізяславського (нині Шепетівського) району Хмельницької області.

    З 2006 року по 2017 рік  навчався в Ліщанській середній школі. В шкільні роки 2013 році в таборі

“Світанок” с. Білогородка був нагороджений ГРАМОТОЮ у номінації «Силач загону». В 2017 році виконкомом Ліщанської сільської ради, закладами культури та керівництвом ФГ « Агро – Інвест » було вручено ПОДЯКУ батькам Дмитру та Світлані Петукам за належне виховання сина Петрука Дениса Дмитровича ( випускника 2017 року.)

    З 2017 року по 2020 рік  навчався в Хмельницькому кооперативному торгівельно-економічному  інституті, де здобув вищу освіту за спеціальністю «готельно – ресторанна справа ».

    Страждання, біль, смерть людей на сході України покликали його у ряди добровольців ще у період навчання. У 2020 році підписав контракт зі Збройними Силами України і проходив службу у 14-й окремій механізованій штурмовій бригаді ВЧ № А 0796 . З 30.09.2021 року по 20.11.2021 року проходив навчання в 354 Навчальному механізованому полку і здобув кваліфікацію механік – водій III класу та був нагороджений ГРАМОТОЮ за старанність, розумну ініціативу, сумлінне виконання службових обов’язків. Брав участь у бойових діях на сході України. Був нагороджений відзнакою учасника АТО та отримав медаль « Ветеран війни »

     Найвищий вияв  людяності, відваги, благородства, сміливості, шляхетності та уміння жертвувати собою в ім’я інших людей – це все про Дениса. Він вірив у світле майбутнє своєї держави, мріяв бачити щастя людей, добробут  їхнього життя.     

     Денис загинув 21 березня 2022 року у результаті ракетного обстрілу полігону в селі Мала Любаша  Рівненської області. Саме сюди він разом із побратимами 10 –ї окремої механізованої штурмової бригади ВЧ А 1048 пригнав на ремонт пошкоджену військову техніку після кровопролитних боїв у Макарові Київської області . Під час короткої зустрічі дома із родиною ( хто знав, що вона остання ) він радів цій дводенній короткочасній відпустці.

     Але хто ж міг знати, що невблаганна смерть наздожене їх у ніби безпечному місці. Та підступний ворог послав смерть на сплячих воїнів. Молодому та неодруженому Денисові назавжди залишилося неповних 22 роки…

       Петрука Дениса Дмитровича (посмертно) нагороджено орденом «За мужність » III- ступеня.

       Похований Денис на місцевому кладовищі в рідному селі Ліщани.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь