САХНОВЕЦЬКА СІЛЬСЬКА ТЕРИТОРІАЛЬНА ГРОМАДА
Хмельницька область
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Максимчук Станіслав Миколайович

Дата: 02.08.2024 10:00
Кількість переглядів: 43

Фото без опису

Максимчук Станіслав Миколайович

( 16.06.1999 – 29.04.2024 рр )

16 червня1999 року в селі Теліжинці народився Максимчук Станіслав Миколайович. Зростав веселим, турботливим, трудолюбивим хлопчиком.

Навчаючись, приймав активну участь у житті Теліжинецької школи. Отримав велику кількість грамот і похвальних листів. Любив займатись спортом, грати у шахи. У 2015 році закінчив Теліжинецьку ЗОШ.

У 2018 році отримує посвідчення електромонтера. У 2019 році отримує водійські права.

21.05.2018 року служить строкову службу, а через 3 місяці перевівся на контракт до Національної Гвардії України Міжнародного Міжвідомчого багатопрофільного центру підготовки підрозділів. По закінченні контракту від’їздить на заробітки до Польщі. Та повертається на Батьківщину, щоб одружитися і створити сім’ю. У 2023 році у Стаса Миколайовича народжується син Ян.

Після повномасштабного вторгнення ворога  у перші дні добровольцем стає до зброї. 6 грудня 2022 року нагороджений грамотою « За сумлінне та професійне виконання службових обов’язків, високу особисту взірцевість та професійну компетентність».

Мав військове звання : старший стрілець 2 десантно-штурмового відділення 1 десантно-штурмового взводу 5 десантно-штурмової роти 2 десантно-штурмового батальйону, військової частини А0224.

29 квітня 2024 року під час виконання бойового завдання, відданий військовій присязі на вірність українському народу, мужньо виконавши військовий обов’язок, в бою за батьківщину, в районі села Новомихайлівка Покровського району Донецької області загинув наш Герой Максимчук Станіслав.

Похований Станіслав Миколайович на місцевому кладовищі у рідному селі Теліжинці.

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь